Жълтъците и белтъците се отделят. Белтъците се разбиват на сняг с щипка сол. Отделно се разбиват жълтъците, захарта и прясното мляко. Към тях се прибавят постепенно, при непрекъснато разбъркване, брашното, бакпулвера, солта и маслото.
Към полученото меко тесто се прибавят разбитите на сняг белтъци. Сместа се пече в уред за гофрети до получаване на златиста коричка.
За закуска или за десерт пухкавите гофрети с прясно мляко MyDay са винаги добра идея. Приготвят се лесно и всички вкъщи ги обичат, дори и най-малките. Поднесят се с мед, шоколад, Cremio spray или просто с пресни плодове.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.