Разядка със скариди и крем за готвене

Размер на шрифта
Продукти
25мин.
4порции
  • ½ кг скариди
  • 300 мл готварски крем Cremio
  • 50 мл бяло вино
  • 2 с.л. зехтин
  • мащерка
  • сол
  • черен пипер
Скаридите  се почистват и се бланшират за кратко във вряща вода. В тиган се загрява зехтин и бланшираните скариди се запържват леко. Поръсват се със сол, черен пипер и мащерка. Налива се бялото вино и когато започне да ври, се слага кремът за готвене Cremio. Ястието се разбърква и се готви до готовност на скаридите.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L