Желатинът се накисва в студена вода. Водата и захарта се загряват в касерола до получаване на сироп, след което се прибавя желатина. Ягодите се почистват, пасират и смесват със сиропа, киселото мляко MyDay и ванилията. Сладкарският крем Cremio се разбива до пухкав крем и се смесва с останалата смес. Бишкотите се нареждат във форма с подвижен борд по цялото дъното и стените, след което се изсипва приготвената ягодова смес. Тортата се охлажда поне 5-6 часа, преди да бъде сервирана. Може да се декорира с пресни боровинки, малини и други плодове.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.