Прясното мляко, яйцата, брашното и солта се смесват в дълбока купа и се разбиват, заедно с разтопеното масло. Пекат се палачинки в тиган с незалепващо покритие. След като леко се охладят, палачинките се намазват със смес от разбития готварския крем Cremio, ситно нарязани рулца от раци и натрошено сирене. Завиват се на рула и се сервират цели или нарязани на хапки.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.