Сос за сармички

Размер на шрифта
Продукти
6мин.
  • 250 мл Cremio за готвене;
  • 2 яйца;
  • 1 с.л. брашно;
  • сол на вкус;
  • черен пипер.
Яйцата се разбиват в касерола заедно с брашното, като се долива малко вода от сармите и Cremio за готвене. Сместа се вари за 3-5 мин. и се добавят подправките. Ако сосът стане прекалено гъст, може да се долее още малко вода. Сармите се сервират заляти с готовия сос.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L