Таратор с маслини и пресен лук

Размер на шрифта
Продукти
15мин.
4порции
  • 500 г кисело мляко MyDay;
  • 100 г маслини “Каламата”;
  • 1 зелена чушка;
  • 1 краставица;
  • 2 стръка пресен лук;
  • зехтин;
  • сол.
Маслините се отделят от костилките и се режат на шайби. Красавицата, чушката и лукът се режат на ситно. Киселото мляко MyDay се смесва с 300 мл. вода, овкусява се със зехтин и сол и се разбърква добре. Добавят се нарязаните маслини и зеленчуци. Охлажда се добре преди сервиране.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L