Виенско кафе с крем за разбиване

Размер на шрифта
Продукти
5мин.
2порции
  • 2 чаши еспресо;
  • 200 мл сладкарски крем Cremio;
  • шоколадов топинг;
  • вафли
Във висока чаша се изсипва 20 мл от шоколадовия топинг, след което се прибавя вече приготвеното еспресо. Към сместта се прибавя 1/2 от сладкарски крем Cremio, другата половина се разбива до пухкав крем. Напитката се поръсва с вафлени трохи или друга поръска на вкус.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L