Във висока чаша се изсипва 20 мл от шоколадовия топинг, след което се прибавя вече приготвеното еспресо. Към сместта се прибавя 1/2 от сладкарски крем Cremio, другата половина се разбива до пухкав крем. Напитката се поръсва с вафлени трохи или друга поръска на вкус.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.