26 февруари 2025 г.

Вкусен шоколадов крем с CREMIO

Размер на шрифта
Продукти
40мин.
6порции
1 черен шоколад 
300 г сладкарски крем CREMIO 
300 мл прясно мляко MY DAY 
10 г натурално царевично нишесте  
10 г брашно  
80 г захар  
1 с.л. пудра захар  
 
 
Шоколадът се настъргва и се смесва с 200 г от сладкарския крем CREMIO и по-голямото количество мляко. Сипва се захарта и се оставя на бавен огън, докато шоколадът се разтопи. Разбива се нишестето и брашното в останалото мляко и се излива към шоколадовата смес. Бърка се 10 мин. Налива се готовият крем в чашки се оставя да изстине, а после се поставя в хладилник за 2 часа. Разбива се останалата част от сладкарския крем CREMIO с пудра захар. Пълни се в пош и се шприцоват розичките отгоре на крема. 
 

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L