Бърз и лесен ябълков мус със сладкарски крем

Размер на шрифта
Продукти
30мин.
  • 1 кг ябълки 
  • 150 г захар 
  • 200 мл сладкарски крем Cremio
  • 5-6 бр. орехи 
Ябълките се обелват и нарязват, а след това се слагат да се задушават във фурна с малко вода и захар до омекване. Пасират се омекналите ябълки, прибавя се разбитият сладкарски крем Cremio с останалата захар и леко запечените и счукани орехови ядки. Разбърква се плодовият крем и се изсипва в купички.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L