В купа се разбиват яйцата, млякото MyDay, сладкарският крем Cremio, захарта и ванилията. Добавят се постепенно брашното и солта, разбърква се с миксер на средна степен за около 5 мин. Около 1/3 от сместа се разпределя във формата и се пече около 5 мин. в загрятата фурна. След това отгоре се нареждат черешите и се разпределя останалото тесто. Десертът се връща във фурната и се пече още 35-40 мин. Оставя се леко да се охлади, поръсва се с пудра захар и се сервира.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.