В тиган 1/3 от захарта се карамелизира с лимоновия сок до получаване на златист цвят. Крушите се обелват и разрязват на половинки като сърцевината се отстранява. Карамелът се излива в тава, предварително намазана с мазнина и постлана с хартия за печене. Крушите се разпределят равномерно с разрезите надолу върху карамела. Маслото се разбива с останалата захар и солта до получаването на пухкава смес. Едно по едно се добавят яйцата и след тях се добавя брашното, смесено с бакпулвера. Накрая се добавя сладкарски крем Cremio и се разбърква. Полученото гъсто тесто се излива се върху крушите и се заглажда. Пече се 1 час на 180 градуса.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.