250 г тесто за пица 190 г моцарела 50 г пармезан 50 г синьо сирене с плесен 50 г фета 50 г готварски крем Cremio
Настържете моцарелата и пармезана, синьото сирене и фетата нарежете на кубчета. Разточете тестото тънко и го намажете със сметана. След това разпределете равномерно всички видове сирене и изпечете пицата до готовност в пpeдвapитeлнo зaгpянa нa 250 гpaдуca фуpнa. Краищата намажете със зехтин.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.