Паста с пиле

Размер на шрифта
Продукти
40мин.
4порции
  • 400 g паста
  • 300 g пилешки гърди
  • 250 ml Cremio за готвене
  • 4 скилидки чесън
  • 1/2 връзка магданоз
  • 2 с.л. зехтин
  • сол
Пастата се сварява според указанията на опаковката и се отцежда. Чесънът се нарязва на тънки колелца и се задушава в зехтина. Добавят се пилешките гърди, нарязани на кубчета. Месото се пържи до готовност, след което в тигана се добавят Cremio за готвене, отцедената и сварена паста, както и ситно нарязаният магданоз. Ястието се бърка, докато сметаната почти напълно изври. Сервира се горещо.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L