Пиле Жулиен

Размер на шрифта
Продукти
30мин.
4порции
  • 500 g пилешко филе
  • 300 g кисели краставички
  • 250 ml Cremio за готвене
  • 100 g гъби
  • 3 с.л. олио
  • 1 ч.л. босилек
  • 1/2 ч.л. черен пипер
  • сол
Пилешкото филе и киселите краставички се нарязват на жулиени (тънки ивички). Гъбите се нарязват на полумесеци. Месото се запържва от всички страни до златисто в сгорещеното олио и се овкусява със сол и черен пипер. Добавят се гъбите и киселите краставички и леко се задушават. Прибавя се сушеният босилек и се оставя на котлона за 2-3 мин. Накрая се добавя Cremio за готвене и се разбърква, докато течността се сгъсти. Сервира се горещо.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L