Пилешкото филе и киселите краставички се нарязват на жулиени (тънки ивички). Гъбите се нарязват на полумесеци. Месото се запържва от всички страни до златисто в сгорещеното олио и се овкусява със сол и черен пипер. Добавят се гъбите и киселите краставички и леко се задушават. Прибавя се сушеният босилек и се оставя на котлона за 2-3 мин. Накрая се добавя Cremio за готвене и се разбърква, докато течността се сгъсти. Сервира се горещо.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.