Пилешко бонфиле в плик

Размер на шрифта
Продукти
45мин.
4порции
  • 8 пилешки бонфилета
  • 100 ml Cremio за готвене
  • 200 g гъби
  • черен пипер
  • сол
  • мащерка
Пилешките бонфилета се овкусяват от двете страни със сол и черен пипер. Гъбите се нарязват на половинки. Месото и гъбите се слагат в плик за печене. В плика се добавя още Cremio за готвене и се пуска стрък мащерка. Пликът се слага в тавичка и се пробива на няколко места, за да не се спука. Пече се на 180 градуса за 35-40 минути.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L