400 г пилешко филе / гърди 350 г броколи 2 с.л. олио 4 с.л. готварски крем Cremio 100 г топено сирене ¼ ч.л. черен пипер 1 кубче зеленчуков бульон 1 ч.ч. гореща вода 2 с.л. настърган пармезан
Броколите се варят за 15 мин. и се отцеждат от водата. Пилешкото филе се запържва за 5-6 мин. в тиган. Бульонът се разтваря в горещата вода и се изсипва при пилето. Вари се 10-12 мин., после се добавя топеното сирене, готварският крем Cremio и черният пипер. Оставя се на котлона още около 10 мин. до сгъстяване на соса. Добавят се броколито, разбърква се и се слага капак на тигана. Оставя се така за 20 мин. Сервира се поръсено с пармезан.