Свински котлети с гъби

Размер на шрифта
Продукти
40мин.
4порции
  • 4 бр. свински котлети
  • 1 глава лук
  • 250 г гъби
  • 200 мл Cremio за готвене
  • сол
  • черен пипер
  • 1 скилидка чесън, пресована
Котлетите се овкусяват с подправките и се запържват до златисто в предварително загрята мазнина. Гъбите, лукът и чесънът се добавят и се разбъркват за 2-3 мин. Всичко това се залива с Cremio за готвене. Намалява се температурата, тиганът се покрива и така остава да къкри 20-30 мин. Котлетите стават меки и сочни – готови за консумация.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L