200 мл CREMIO за готвене 30 мл уиски 1 кубче телешки бульон 1 голяма глава лук 1 с.л. олио
черен пипер
сол
Малко олио се загрява в тиган на висока температура. Поставят се пържолите в тигана и котлонът се намалява до умерена температура. Запържват се до златисто от двете страни като се обръщат по няколко пъти. Пържолите се изваждат от тигана и в същата мазнина се изсипва се задушава ситно нарязаният лук за 2-3 мин. Добавя се количеството уиски, разбърква се за 30 сек. Накрая се изсипва Cremio за готвене и се натрошава кубчето бульон. Разбърква се за нови 1-2 мин. и сосът е готов. При сервиране сосът се изсипва върху всяка пържола и се добавя гарнитура по избор (задушени зеленчуци, печени картофи, картофено пюре, ориз).