19 февруари 2025 г.

Пържоли с уиски и крем за готвене Cremio

Размер на шрифта
Продукти
25мин.
4порции
Виж видео
4 бр. свински пържоли
200 мл CREMIO за готвене
30 мл уиски
1 кубче телешки бульон
1 голяма глава лук
1 с.л. олио
черен пипер
сол
Малко олио се загрява в тиган на висока температура. Поставят се пържолите в тигана и котлонът се намалява до умерена температура. Запържват се до златисто от двете страни като се обръщат по няколко пъти. Пържолите се изваждат от тигана и в същата мазнина се изсипва се задушава ситно нарязаният лук за 2-3 мин. Добавя се количеството уиски, разбърква се за 30 сек. Накрая се изсипва Cremio за готвене и се натрошава кубчето бульон. Разбърква се за нови 1-2 мин. и сосът е готов. При сервиране сосът се изсипва върху всяка пържола и се добавя гарнитура по избор (задушени зеленчуци, печени картофи, картофено пюре, ориз).
 

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L